. . . BISMILLAH . . .

Assalaamu’alaikum wbt…

Al-kisah…maka tersebut lah kisah….

Reen : Anne…aku nak ada blog la…ala…wordpress macam ko tu…tapi…macam mana nak mula ea…tolong aku boleh?

Anne : Meh sini aku ajar…senang je…lagipun bagus ada blog ni…banyak kita boleh wat

Reen : Em…senang2 ko buatkan je la aku…aku tak tau ni…tolong ea…buatkan…hehe

Anne : Hmm…yela2

(Anne pun memulakan kerja2 menghasilkan blog untuk aku…)

5 minit kemudian…..

Anne : Ha..dah siap…kan senang

Reen : Oh macam ni ea…wah aku dah ada blog ni…Anne…ko jadi link aku yang pertama k…Thanks tau

Begitulah kisahnya bagaimana permulaan aku menjadi blogger dalam wordpress…hehe…ni peristiwa tiga hari lepas…dah tiga hari ada blog…baru saat ini aku post coretan pertamaku…apa daa…tp mmg la…aku ni bab tulis-menulis ni malas sikit…sbb tu la tesis aku tak siap-siap lagi…alahai…ada keinginan plak nk buat blog…huhu…:-D

Advertisements

3 Responses to “. . . BISMILLAH . . .”

  1. cahayamata87 Says:

    hehe..

    wonderpet2 kami dtg..
    membantu rin yg kesusahan..
    kami x bsr dan kami x kuat
    bila bekerjasama suma jd mudah..
    ye..wonderpet.,yey!!!

    >> pndai2 ko wat dialog aku ye?? =P

  2. ape yg penting.. kerjaaa samaaa… waa bagus2..
    teruskan menulis.. ehh.. menaip blog 😉 hehehe

  3. ciputcedut Says:

    he2…lebuh kurang jer tu…thanks ye my Best-est Friend….huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: